Zeist tandprothetiek

Tandprothetische Praktijk Spanjer Zeist tel:030-6910375

klanten

U kunt leren van de ervaringen van anderen en horen hoe zij hun besluiten hebben genomen. Dat kan doordat ze een referentie afgeven of dat kan via mijn ervaring gaan. Beide vormen zijn wenselijk, dus laten we hier klanten aan het woord. 


Mijn naam is Josephine en ik moest een nieuw bovengebit hebben; een kunstgebit, dacht ik. Dat vond ik heel erg moeilijk, want ik kreeg daardoor het gevoel 'bij de oude garde' te gaan horen. Ik voelde me erg onrustig en het heeft een tijdje geduurd voordat ik de telefoon op heb gepakt en met mijnheer Spanjer een afspraak heb gemaakt. Toen ik binnenstapte was ik vrijwel direct op mijn gemak en in dit gesprek heb ik veel geleerd over wat er allemaal mogelijk is. 
Uit zijn onderzoek van mijn mond bleek dat ik veel alternatieven had. In plaats van een kunstgebit kon ik een implantaatbrug nemen. Hij heeft me doorverwezen naar de tandarts die de implantaten heeft ingezet. De tanden heb ik bij hem uitgezocht. Ik ben heel blij met de goede informatie!
Toen Spanjer mij vroeg iets op te schrijven voor zijn nieuwe site, heb ik geen moment na hoeven denken. Tuurlijk was ik daartoe bereid! Hij heeft me heel goed geholpen met mijn klikgebit, dat ik graag anderen vertel van mijn ervaring. Mijn tandarts had me doorgestuurd en ik heb bij tandprotheticus Spanjer alle informatie gekregen die ik nodig had en over wat ik kon verwachten. Geduldig heeft hij mij alles precies uitgelegd en zo is het ook gelopen. Het gaf me veel zekerheid in de hele procedure, dat ik wist wat er ging gebeuren of kon gebeuren. Hij krijgt van mij een dikke acht! Een prima vakman en iemand die goed kan luisteren en uitleggen. Marjo Smits.
Beste mensen. Ik ben Annelies Korsten en ik ben 76 jaar oud. Tot op hoge leeftijd heb ik mijn eigen tanden kunnen houden en daar was ik heel trots op. Toen het moment kwam dat het niet langer meer ging, deed me dat veel verdriet. Maar ik moet zeggen dat het me allemaal meegevallen is. Tenminste achteraf gezien dan. Alles is heel goed en rustig verlopen en daar ben ik mijnheer Spanjer dankbaar voor. Hij heeft goed voor me gezorgd, niet overdreven zorgzaam, daar heb ik zo'n hekel aan, maar precies goed. Correct en passend voor de situatie. Hij weet hoe hij met respect ouderen zoals ik op hun gemak moet stellen. Al met al is het een hele fijne ervaring geworden en met mijn nieuwe kunstgebit voel ik me weer als van ouds.
Wat ik het meest waardeer in zijn vakmanschap zijn de details. ik heb vrijwel geen klachten gehad met het eten en het wennen was daardoor heel gemakkelijk voor mij. Ik hou van lekker eten; gelukkig bleef dit gewoon! Hendrik Jan Sommeliers. 
Praktijk Spanjer zou ik iedereen aanraden die op zoek is naar een gebitsprothese.
Jan Verhoef.

Als ik nog eens voor een kunstgebit moest gaan, dan ging ik weer naar de tandprothetische praktijk Spanjer. Dat weet ik zeker! Ik ben er heel vriendelijk en adequaat geholpen. Dat liet niets te wensen over.
Duidelijke informatie en veel begrip voor mijn situatie. Ik ben n.l. niet meer goed ter been en daardoor met de meeste dingen langzamer dan normaal. In de hele behandeling die meerdere afspraken kent, heb ik me nooit gejaagd gevoeld. De tandprotheticus heeft me in alle rust en ontspanning geholpen. Er mocht ook iedere keer iemand met me mee en dat heb ik heel erg gewaardeerd! 

Henk Huiskamp.